آشپزخانه ها

ریزه کاری های دلیوری بیرون بر فست فود

ریزه کاری های دلیوری بیرون بر فست فود

دليوري يعني رسيدن غذا به منزل زودتر از آمبولانس و پليس محل ، تايم تحويل غذا در فست فود يعني نهایت ده دقيقه ، یک رستوران موفق باید هم در فروش حضوری و هم در فروش بیرون بر delivery فعالیت خوبی داشته باشد و بتواند هردو را در کنار هم پیش ببرد.
اصول سرويس دهي و استاندارد تعريف شده در بیشتر رستورانهای فست ‌فود‌ این طور است كه اول پول را می ‌گیرند فيش ميدهند بعد غذا را می‌ دهند ولي سرويس دهي را بهتراز پول گرفتن انجام ميدهند اميدوارم ما ايراني ها اين جور نباشيم كه اول پول را بگيريم بعد به دادن سرويس باكيفيت دقت نكنيم.
نحوه ارسال غذا Delivery :
فست فود های بسیار زیادی به خاطر اهمیت ندادن به این نکته و جدی نگرفتن آن از کنار مبالغ زیادی به راحتی عبور می کنند به اعتقاد ما همان مبلغی که در فروش حضوری دریافت می شود را می توان در فروش بیرون بر نیز دریافت کرد و تحقق یافتن این امر به رعایت یک سری اصول وابسته است.
شما عزیزان نباید به راحتی از کنار این مساله مهم بگزرید و باید آن را در فست فود و رستوران خودتان اجرا کنید.
اصول و ریزه کاری های بیرون بر عبارتند از :
۱. زمان مناسب برای رسیدن غذا.
۲. نحوه مناسب بسته بندی غذا.
۳. کنترل پیک ها و رفتار مناسب با آنها.
۴. نحوه پاسخ گویی به مشتری از طریق تلفن.
۵. راه اندازی و فعال کردن قسمت دلیوری.
۶. مدیریت صحیح دلیوری.
۷. راضی نگه داشتن مشتری ها و تبدیل مشتری ها ی گزری به مشتری ثابت.
۸. مدیریت پیک ها و درست کردن بسته بندی های مناسب و زیبا.

دلیوری فست فود

دلیوری فست فود

اكثر رستوران فست فود در همه جاي جهان و ايران رستورانهاي واقعي نيستند چون جایی برای نشستن و غذا خوردن ندارند از این نظر بیشتر شبیه یك فروشگاه عرضه ی مواد غذایی هستند و بعضي ها نيز كار دليوري انجام ميدهند كه انجام ندهند سنگين ترند چرا؟ از مشتركين بپرسيد چقدر طول ميكشد.
خیلی از رستورانهای فست ‌فود در خارج از كشور بخشی از یك سازمان زنجیره ای هستند. از آنجایی ‌كه راه اندازی فروشگاه های فست‌ فود نیاز به امكانات چندانی ندارد و فضای بزرگی هم نمی‌ خواهد نمونه های شخصی و مستقل آن مخصوصا در كشورهای درحال توسعه مثل كشور خودمان رو به افزایش است كه اميدواريم مسئولين امر همكاري هاي لازم را با مردم در الويت قراردهند و مردم بيشتر متضرر نباشند.

بیرون بر فست فود

بیرون بر فست فود

در مقابله با موج حملاتی كه علیه صنعت فست‌ فود صورت می ‌گیرد صاحبان این صنعت پُرسود خیلی سعی كرده اند تا عبارت فست ‌فود Fast Food را از ذهن مردم پاك كنند و به جای آن عبارت رستورانهای خدمات فوری را جا بیندازند اما مردم در سرتاسر دنیا به این نوع غذا می‌ گویند: فست ‌فود.
اگرچه ترجمه ی این عبارت به فارسی همان غذای حاضری است اما در این مطلب از همان عبارت آشنای فست ‌فود استفاده شده است.
فست ‌فود fast food
عبارت فست ‌فود تبدیل به نماد زندگی مدرن و ماشینی در تهران و ديگر شهرها شده است. ما در زمانه ‌ای زندگی می ‌كنیم كه همبرگر و لازانيا يا پيتزا زودتر از نیروی پلیس به خانه هایمان می ‌رسد. نسل حاضر در ايران به جوانها نسل روغن نباتي و آمریكا را نسل فست ‌فود می نامند اما برخلاف آنچه فكر می ‌كنیم عرضه ی سریع غذاهای حاضر و آماده ، پیشینه ی تاریخی دارد و مختص قرن حاضر نیست.
در روم باستان ، دكه های فروش نان و زیتون وجود داشته است. در شرق آسیا مغازه هایی بوده اند كه رشته ‌فرنگی آماده عرضه می‌ كردند. در خاورمیانه از سالهای دور تا امروز دكه های فروش فلافل را داشته ایم. در هند قدیم انواع اغذیه ی آماده وجود داشته است. در كشورهای غرب آفریقا نیز از قدیم‌ الایام ، بروشت می ‌فروختند كه نوعی كباب چوبی است.
اما فست ‌فود به شكل امروزی دقیقا در هفتم جولای ۱۹۱۲ و در آمریكا متولد شد. در این روز رستورانی با نام اتومات در نیویورك افتتاح شد كه در واقع نوعی كافه ‌تریا بود. آنها غذاهای از پیش آماده را در محفظه های گرم ‌كننده ی شیشه ای قرار می ‌دادند و مشتریان از طریق دستگاه های سكه ای اقدام به خرید آن می‌ كردند. اتومات خیلی زود شعبات متعددی در گوشه و كنار آمریكا افتتاح كرد و ۲۰ سال بی ‌رقیب باقی ماند. بالای در ورودی رستورانهای اتومات نوشته بود: ما كار مادران را كم كرده ایم.
بعد از اتومات نوبت به شركت آمریكایی وایت كسل (قلعه ی سفید) رسید كه همبرگرهایش فقط پنج سنت قیمت داشت كه برای مشتریان واقعا به صرفه بود. آنها علاوه بر اینكه قیمت را حسابی پایین آورده بودند، نوآوری دیگری هم داشتند: خط تولید غذا را به شكلی تعبیه كرده بودند كه تمام مشتریان می‌ توانستند خیلی راحت شیوه ی آماده كردن غذا را ببینند.
در سال ۱۹۴۰ سر و كله ی مكدونالد پیدا شد كه امروزه نامش مترادف با صنعت فست ‌فود است. برادران مكدونالد ، دیك و مك ، با یك باربكیو شروع كردند. منتها دیگر لازم نبود كه مشتریان برای تهیه ی غذا از خودروی خود پیاده شوند. باربكیوی آنها به اصطلاح حالت Driving داشت. برادران مك دونالد بعد از هشت سال وقتی كه دیدند بیشتر سودشان از فروش همبرگر است ، رستورانشان را سه ماه بستند و وقتی در سال ۱۹۴۸ مجددا آن را افتتاح كردند ، منویشان كوتاه و ساده شده بود : همبرگر، سیب زمینی سرخ كرده ، چند نوع شیك (Shake) ، قهوه و كوكاكولا كه البته همه از قبل آماده و بسته ‌بندی شده بودند. دیگر لازم نبود كه فروشندگان منتظر سفارش مشتریان بمانند. قیمت هر همبرگر ۱۵ سنت بود كه می‌ شد نصف قیمت جاهای دیگر.
در سال ۱۹۶۱ یكی از كسانی كه در كار تهیه ی انواع شیك بود ، امتیاز مك دونالد را خرید و ایده های خود را در آن بسط داد و آن را متحول كرد. نام این شخص ری كراك بود.
بعد از مك دونالد ، فست ‌فودهای زنجیره ای زیادی ظهور كردند كه البته خاستگاه اكثر آنان ایالات متحده بود. رستوران های زنجیره ای فست ‌فود به خصوص مك دونالد و كنتاكی ، در بیشتر كشورهای جهان ، نماد جهانی ‌سازی و سلطه ی آمریكا به حساب می ‌آیند و در بیشتر اعتراضات مردمی مورد حمله قرار می ‌‌گیرند. در سال ۲۰۰۵ اهالی كراچی در پی اعتراض به سیاستهای تفرقه ‌افكن آمریكا در پاكستان ، به شعبه ی اصلی رستوران مرغ سوخاری كنتاكی حمله كردند و آن را از بین بردند.

تاریخچه دلیوری فست فود

تاریخچه دلیوری فست فود

فست فود در ايران
ساندویچ خوردن در ايران متداول نبوده فقط قزاق هايى كه جلوى در سفارتخانه ها و اماكن دولتى و خانه اعيان و اشراف كشيک مى داده اند سر ظهر ديزى آبگوشت سربازخانه را كه براى آنها مى آورده اند ابتدا آب آن را در باديه‌اى ریخته نان سنگک در آن تیلیت كرده با قاشق یا دست مى‌خورده اند. سپس خود گوشت و سيب زمينى و نخود و لوبيا و ليموعمانى و گوجه فرنگى و پياز داخل ديزی را با گوشت‌كوب محكم كوبيده آن را لاى يک نان سنگک دو آتشه خشخاش زده بزرگ لوله كرده سرازيركرده قطعات پياز را هم با سر نيزه ريز كرده روى گوشت كوبيده ريخته، نان سنگ را به صورت لوله‌اى در آورده با لقمه‌هاى كله گربه‌ای نان و گوشت مزبور را كه ادويه و دارچين زیادی هم روی آن مى‌ريخته‌اند، مى‌خوردند.
در تهران طی دو دهه ۱۳۳۰ تا ۱۳۵۰ تعداد ساندویچ فروشى ها ازده هزار گذشت. در اوایل دهه ۱۳۴۰ ، همبرگر وارد بازار غذای ایران شد. تاپس همبرگر در بلوار ناهید ، خیابان جردن (آفریقا) ، اولین همبرگرها را با بهای سه تومان ، بله سه تومان عرضه می‌کرد که با یک بطری پنج ریالی نوشابه و یک پاکت سیب زمینی به بهای پنج ریال ، قیمت کل غذا از ۴۰ ریال بیشتر نبود ، وقتی همبرگر تاپس بهای غذای خود را گران کرد و چهل ریال بابت یک همبرگر گرفت ، غوغایی در تهران برپا شد. شهرداری دخالت کرد و دستور بازگشت به بهای سابق را داد که صاحب همبرگرفروشی زیر بار نرفت و به جای همبرگر ، پیتزا عرضه کرد که گرانتر بود.

اصول دلیوری در فست فود

اصول دلیوری در فست فود

اصول دلیوری در فست فود
یکی از کانالهای فروش رستورانها مخصوصا فست فود ها ارسال غذا برای مشتریان می باشد که این عمل در فست فودها تحت عنوان دلیوری شناخته می شود. بی تردید مجموعه هایی که دارای سیستم دلیوری پیشرفته ای می باشند از اقبال گسترده ای در حوزه فروش برخوردار هستند.
برای داشتن سیستم دلیوری قوی و قابل اتکا فست فودها نیازمند موارد زیر می باشند :
بسته بندی مناسب که بتواند برای مدت زمان کافی غذا را در شرایط استاندارد نگه دارد.
سیستم حمل مناسب که در کشور بیشتر از پیک موتوری استفاده می شود.
صندوق حمل غذای مناسب
نرم افزار فروش جامع و مناسب برای ثبت غذاها
پرسنل آموزش دیده که در فرایند راه اندازی فست فود توسط گروه آشپزخانه ها آموزش های لازم را می بینند.
مسئول دلیوری که از هوش مناسب برخوردار بوده و مسلط به نقشه منطقه و آشنا با منوی فست فود باشد.
اعتقاد راسخ به مشتری مداری توسط صاحبان و سرمایه گذاران فست فود
با داشتن ملزومات بالا شما توان دلیوری کردن غذا را در شعاع تعریف شده خواهید داشت اما اگر سیستم شما دارای نقص های فاحشی باشد تحت هیچ شرایطی متخصصین گروه راه اندازی فست فود و کافی شاپ به شما توصیه نمی کنند که از امکان فروش دلیوری استفاده نمایید زیرا این اتفاق فقط به آبروی شما آسیب خواهد زد و جز بدنامی که قطعا به فروش سالن شما نیز سرایت خواهد نمود چیز دیگری به ارمغان نخواهد گذاشت.
یکی از خدمات ما در زمان راه اندازی فست فود بنای سیستم مناسب دلیوری با توجه به پارامترها و شاخص های طراحی شده می باشد.

دلیوری هوشمند فست فود

دلیوری هوشمند فست فود

راهکار Voip رستوران ها و فست فود ها (دلیوری هوشمند و fast delivery )
سیستم voip مزیت های متعددی برای رستوران ها فست فودها و کترینگ ها دارد که در که در چهار گروه اصلی ابزارهای کنترلی و مدیریتی ، رضایتمندی مشتریان، برندینگ و سهولت ارتباطات و کاهش هزینه ها تقسیم بندی می شود.
ابزارهای کنترلی و مدیریتی :
با استفاده از این شبکه یکپارچه امکان کنترل کمی و کیفی تماس ها فراهم آمده و تحلیل های جامعی جهت تصمیم گیری در مورد اقدامات لازم برای رفع موانع و یا تقویت نکات مثبت فراهم می آید و به تبع آن بستر لازم برای اتخاذ سیاست های آموزشی ، تشویقی و توبیخی لازم برای پرسنل و همچنین سیستم های تبلیغاتی مناسب برای مشتریان فراهم می شود. چند مورد از راهکارهای کنترلی و نظارتی در ذیل اشاره می شود.
شنود آنلاین مکالمات پرسنل دلیوری شعب با مشتریان در دفتر مرکزی
ضبط مکالمات انجام شده بین پرسنل دلیوری و مشتریان و آرشیو مکالمات ضبط شده
مشاهده آنلاین تماس های ورودی به کلیه شعب و وضعیت خطوط شعبه به صورت تجمیع شده
گزارشات تعداد و وضعیت تماس (پاسخ داده شده، بدون پاسخ) هرشعبه
گزارشات فراوانی تماس شعب بر اساس منطقه جغرافیایی
پیج کردن پرسنل دلیوری از طریق گوشی تلفن
یکپارچه سازی سنجش پرسنل و شعبه ها و اتخاذ رویکردهای آموزشی و توسعه محور واحد
گزارش ریز تماس شعبه با بیرون و کنترل تماس های غیر ضرور
اعمال محدودیت تماس با موبایل و شهرستان و ایجاد دسترسی برای افراد مجاز
رضایت مندی مشتریان :
با استفاده از این سامانه ضمن حفظ کرامت مشتریان در زمان تماس با مجموعه زمینه مساعدی جهت انتقال نظرات و انتقادات مشتریان در همان لحظه تماس با شعبه فراهم میگردد ، همچنین در صورت مشغله دلیوری به ثبت سفارش ، مشتریان می توانند منوی غذایی و ترکیبات غذا را گوش نمایند. این سیستم ظرفیت چشمگیری در ارتقای سطوح رضایت مشتریان فراهم می نماید.
پخش پیام صوتی مناسب در زمان تماس مشتری با شماره مستقیم شعبه با اولویت ثبت سفارش غذا و در ادامه ، راهنمایی مشتریان جهت شنیدن منوی غذایی ، آدرس ، افتخارات و توانمندی های رستوران، ارتباط با مدیر شعبه و ارتباط مستقیم با دفتر مرکزی در همان تماس جهت ارائه انتقادات و پیشنهادات
قرار گرفتن مشتریان در صف تماس در زمان اشغالی خط دلیوری و اعلام نوبت ایشان در صف انتظار سفارش غذا
ارتباط مستقیم مشتری با سامانه حمایت از مشتریان در دفتر مرکزی ، بدون نیاز به قطع تماس و شماره گیری مجدد
شنیدن منوی غذایی و ترکیبات هر غذا با سرعت بالا و بدون نیاز به گفتگو با دلیوری
پخش غذاهای جدید ، پیام های تبلیغاتی ، پیام های بهداشتی و غیره در زمان انتظار مشتری برای ثبت سفارش غذا
تماس مشتریان با شماره چهار یا پنج رقمی مجموعه و ارسال تماس به نزدیک ترین شعبه محل سکونت مشتری
ضبط پیام مشتریان و ارسال به ایمیل فرد پاسخگو در واحد حمایت از مشتریان
برندینگ :
این سامانه مثل هر ابزار ارتباطی دیگر مشتریان در صورت پیکربندی اصولی می تواند اهداف برندینگ مجموعه را با کیفیت بالاتر و سرعت بیشتری محقق نماید. این سیستم فضایی کم هزینه ، ولی پر کاربرد جهت نمایش تمایزهای مجموعه نسبت به رقبای دیگر فراهم می آورد.
استاندارد سازی پیام خوش آمدگویی تمامی شعب با صدایی با کیفیت و هیجان متناسب (گویندگان حرفه ای) جهت جلب توجه مشتریان و برانگیختن احساس تمایز
برندینگ شماره چهار یا پنج رقمی جهت سهولت تماس مشتریان با شعب از هر نقطه ای از شهر
رونق پاتوق های دوستانه و قرارهای کاری در شعب با استفاده از ارتباط تصویری برای مشتریان vip
سهولت ارتباط و کاهش هزینه ها :
برقراری تماس داخلی بین شعب و دفتر مرکزی با شماره گیری تنها سه رقم
حذف کامل هزینه های ارتباطی بین شعب با یکدیگر و دفتر مرکزی و تلفن همراه مدیران
قرار گرفتن داخلی شعبه روی موبایل و سهولت تماس
ارتباط تصویری بین مدیران مجموعه

راه اندازی بیرون بر حرفه ای فست فود

راه اندازی بیرون بر حرفه ای فست فود

چگونه یک بیرو‌ن بر حرفه ای راه اندازی کنیم ؟
رستوران های Take-Away یا Take-Out یا Delivery و یا همان بیرون بر خودمان
جالب است بدانید که یک تحقیق در سال ۲۰۰۶ در آمریکا نشان داده که ۳۴ درصد مردم رستورانهای بیرونبر را عامل مهمی در زندگیشان میدانند این امر نشان دهنده گسترش فرهنگ سفارش غذا به رستوران و دریافت در محل کار یا منزل است که اینگونه تعداد این رستوران ها در حال افزایش است. نکته قابل توجه اینجاست که نه تنها رستورانهای بیرونبر در حال گسترش هستند بلکه رستورانهای گوناگون نیز از فستفود گرفته تا یک رستوران معمولی خدمات دلیوری یا ارائه در محل مشتری را به سبد خدماتشان افزوده اند و به مشتریان خود این خدمت را نیز عرضه میکنند.
با توجه به اهمیت بحث خدمات بیرون بر رستورانی باید توجه داشت که این کار نیز مانند سایر حوزه های صنعت رستوران داری ریزه کاری های منحصر به خود را دارد که مدیران رستوران باید به آن توجه ویژه داشته باشند. در اینجا می توانید چند نمونه از این موارد را با هم مرور کنیم :
اجرای دقیق سیستم سفارش گیری
امروزه مشتریان روشهای گوناگونی برای ثبت سفارش خود برای دریافت غذا در محلشان پیش رو دارند که برخی از آنها عبارت است از :
تلفن
تا همین چند سال پیش تلفن اصلیترین راه دریافت غذا به بصورت بیرونبر بود جالب اینجاست که این سیستم همچنان در صدر روشهای ثبت سفارش بیرونبر است. یکی از بهترین کارها این است که مدیر رستوران علاوه بر آنکه مسئول مشخصی برای پاسخگویی به تلفن منصوب میکند، آموزش نحوه صحیح سفارش و برخورد محترمانه پای تلفن را به او گوشزد کند تا مشتری رستوران راضی باشد.
سفارش آنلاین
البته این روش در ایران خیلی رواج پیدا نکرده اما در بسیاری از کشورهای پیشرفته بسیار رواج دارد. بیشتر مشتریان ترجیح می دهند عکس غذای خود را در سایت رستوران ببینند، همان جا از طریق اینترنت پول غذا خود را بپردازند و سفارش دهند. باید در نظر داشت برای اجرای درست روش ثبت سفارش آنلاین، رستوران نیازمند یک نرم افزار یکپارچه است که به محض سفارش مشتری، این سفارش در محل آشپزخانه بوسیله نشانگر یا پرینت خودکار قابل رویت باشد.
سفارش پیامکی
سفارش پیامکی بیشتر برای مشتریان ثابت کاربرد دارد که شماره تلفن و نشانی آنها در سیستم رایانه ای رستوران موجود است.
بیرون بر خودرویی یا Drive-thru ‌
این مدل نیز در ایران نایاب است و البته دلیل هم دارد در این یک باجه سفارش میگیرد و باجه بعدی غذا را میدهد. این مدل برای غذاهای فستفودی کاربرد دارد.
مراجعه حضوری
مراجعه حضوری مانند تلفن بیشترین نقش را در سفارشدهی بیرونبر دارد. برای این منظور مدیریت رستوران علاوه بر تمرکز بر کاهش زمان انتظار مشتری برای دریافت غذا میبایست شرایط مناسبی را برای مشتریان فراهم کند.
دقت همه چیز است!
دقت در همه رستورانها اهمیت بسزایی دارد اما بیشتر از همه در سفارشات و ارائه غذاهای بیرونبر اهمیت پیدا میکند. از جمله راههایی که می‌توانید بر دقت تمرکز کنید عبارتند از :
از همان ابتدا کار درست را انجام دهید.
حسابی حواستان را جمع کنید تا دقیقا آنچه را که مشتری سفارش داده‌ است برایش بفرستید و همه چیز را قبل از ارسال غذا با او مجددا ‌چک کنید و با بی دقتی پاسخ ندهید.
سیستم مناسبی برای انتقال سفارش استفاده کنید.
ممکن است برای نمونه سفارش گیر تلفنی سفارش را درست نوشته باشد اما آشپز یا پیک غذا را درست تحویل ندهد. برای رفع این مشکل می بایست از روش های یکپارچه رایانه ای استفاده کنید.
از چک لیست استفاده کنید.
به این منظور برای پیک های خود چک لیست طراحی کنید تا بر اساس آن سفارش مشتری و مسیر ارائه غذا را کنترل کنند.

راه اندازی دلیوری فست فود

راه اندازی دلیوری فست فود

راه اندازی دلیوری فست فود
هر فست فود و رستورانی برای اینکه بتواند مشتریان بیشتری داشته باشد بهتر است که بخشی برای پذیرش و دلیوری سفارشات داشته باشد با این کار و البته امکان ارائه سرویس رایگان در محل قطعا به تعداد مشتریان آن فست و رستوران بسیار افزوده خواهد شد و به علاوه از شلوغی بیش از حد و ازدحام زیاد مشتریان داخل فست فود هم جلوگیری به عمل خواهد آمد. سیستم موثر دلیوری می تواند میزان فروش را به نحو قابل توجهی افزایش داده و تاثیر بسزایی در میزان فروش و سود سرمایه شما داشته باشد لذا اگر می خواهید فست فودی پربازده و سود رسان داشته باشید حتما سیستم دلیوری آن را راه بیندازید تا بتوانید مشتریان زیادی جذب کنید مسلما با راه اندازی سیستم دلیوری تعداد زیادی از افرادی که ممکن است به هر دلیلی امکان مراجعه حضوری به فست فود یا رستوران شما را نداشته باشند از این طریق می توانند سفارش خود را دریافت نمایند ممکن است در ابتدای کار برای راه اندازی دلیوری کمی هزینه کنید اما نهایتا نتیجه کار موجب سودآوری و سود مضاعف فست فود و رستوران شما خواهد شد.
مشاوران و متخصصان آشپزخانه ها با تجربه و تخصص در حوزه راه اندازی فست فود می توانند کار راه اندازی دلیوری فست فود و رستوران شما را انجام داده و از این طریق خیال شما بابت راه اندازی این سیستم راحت خواهد شد.

در تاریخ 23 مهر 1400 این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : راه اندازی فست فود

تعداد بازدید : 5436


نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تورج امین فر

اینستاگرام : TourajAminfar

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

اینستاگرام تورج امین فر

آمار


  1. بـازدیدکنندگان امــــروز : 5056 نفر
  2. بازدیدکنندگان دیـــــروز : 7068 نفر

گرمکن غذا فر پیتزا قالب پیتزا قالب کته میز کار استیل سینک صنعتی وان استیل سرخ کن صنعتی ساندویچ ساز خمیر پهن کن منقل ذغالی کباب پز دمکن برنج اجاق گاز صنعتی فر ساندویچی دستگاه گریل دستگاه کباب ترکی تاپینگ دستگاه ذرت مکزیکی دستگاه بلال تنوری دستگاه مرغ بریان یخچال نوشابه کانتر گرم فر دیزی دستگاه تخمه

پربازدیدترین محصولات


کباب پز گازی خانگی هفت شعله با درب رنگ کوره ای مشکی خوراک کباب راسته گوساله در فر ساندویچ میکرز سرامیکی تک صفحه کوچک مارک دیاموند دستگاه ماهی بریان سبدی استیل دومتری ترشی فلفل سبز قرمز قلمی تند تاپینگ پیتزا ساندویچ هشت لگن زیریخچالی ماشین ظرفشویی صنعتی هود تایپ ایتالیایی مارک سیلانوس تجهیزات رستوران تجهیزات فست فود تجهیزات آشپزخانه صنعتی تجهیزات کافی شاپ

پرسش و پاسخ


نیما در لابستر غذای دریایی خرچنگ خوراکی در رستوران لنیما تهران کاشانی
متفکر در لابستر غذای دریایی خرچنگ خوراکی در رستوران لنیما تهران کاشانی
سید مجید محمدی در دستگاه بلال تنوری پزی و سیب زمینی کمپیر سه کشو
نوح در رستوران البرز در سهروردی تهران
مهدی وزیری در ترولی کارلایز پلاستیکی سه طبقه دو سطل هتلی رستورانی
مسعود بامدادفرخ در سینک اسکراب استیل اتاق عمل بیمارستان
مهردادلازم در سینی سلف سرویس استیل مستطیلی چهار خانه
مهردادلازم در سینی سلف سرویس استیل مستطیلی چهار خانه
از سال ۱۴۰۰ این طباخی جا به جا شده در کله پاچه طباخی آهو در بلوار فردوس تهران
امید در رستوران چلوکباب برادران در تهران فلکه سوم تهرانپارس
مسلم حسینی در لابستر غذای دریایی خرچنگ خوراکی در رستوران لنیما تهران کاشانی

تماس با ما


تلفن : 09356107101 تورج امین فر

تلفن شرکت آشپزخانه ها : 02144208871

آدرس شرکت : تهران ، بلوار مرزداران ، بعد از خیابان ناهید ، ساختمان پارمیس پلاک 198 ، واحد 16

آدرس کارخانه : تهران ، اتوبان تهران ساوه ، نرسیده به عوارضی ، دور برگردان به سمت تهران ، کوچه پارس فرغون ، پلاک 120